חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

הכרעת דין בתיק תפ"ח 1035-09

: | גרסת הדפסה
תפ"ח
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
1035-09
11.4.2011
בפני :
1. חאלד כבוב - אב"ד
2. ד"ר דפנה אבניאלי
3. מאיר יפרח


- נגד -
:
מדינת ישראל: פרקליטות מחוז ת"א - פלילי
עו"ד אלי שוורץ
:
אלכסנדר לוין
עו"ד רפי ליטן
הכרעת דין

השופטת ד"ר ד' אבניאלי

כתב האישום

הנאשם ניהל בחולון מרפאה לטיפולים אלטרנטיביים, עיסוי, ריפוי, תרפיה מנואלית ודיקור סיני. על פי הנטען בכתב האישום, הנאשם ביצע לנאשם מעשי אינוס ומעשים מגונים, בחמש נשים שונות שפנו לעזרתו.

האישום הראשון

י.ג. הגיעה למרפאתו של הנאשם ביום 10/4/09 או בסמוך לכך, בהמלצתה של מ.ק (המתלוננת באישום השני), והתלוננה על כאבי גב מהם היא סובלת, בעקבות תאונת דרכים.

י.ג. נכנסה לחדר הטיפולים ועל פי הוראת הנאשם התפשטה עד בגדיה התחתונים ושכבה אפיים על מיטת הטיפולים. בחדר נכחה גם מ.ק.שעבדה עמו. הנאשם ניגש אל המתלוננת, פתח את חזייתה והוריד את תחתוניה בנוכחות מ.ק. הנאשם לחץ בידיו על עמוד השדרה ועצמות האגן של י.ג.. בסיום הטיפול עזבה י.ג. את המקום.

ביום 12/5/09 שבה י.ג. לטיפול נוסף, נכנסה לחדר הטיפולים, התפשטה עד בגדיה התחתונים ושכבה אפיים על מיטת הטיפולים. הנאשם ניגש למתלוננת, פתח את חזייתה והוריד את תחתוניה. כששאלה מדוע הוא מסיר את תחתוניה השיב, כי הם מפריעים לו לבדוק את עצם הזנב שלה.

במסגרת הטיפול, לחץ הנאשם בידיו על גבה של י.ג. לאחר מכן הורה לה להסתובב על גבה והיא עשתה כן. הנאשם החל לעסות את בטנה וחזה, בטענה כי כך יאתר את מקור הבעיה ממנה היא סובלת.

בהמשך, הנאשם פיסק את רגלה הימנית של י.ג. ואמר לה שברצונו לבצע לה בדיקה וגינאלית. כששאלה י.ג. לשם מה דרושה הבדיקה, השיב הנאשם כי בנרתיק יש הרבה עצבים ובדרך של לחיצות בתוך הנרתיק, יוכל להבין היכן בדיוק בעמוד השדרה כואב לה. י.ג. הביעה בפני הנאשם את סירובה לבדיקה והנאשם אמר לה שהוא ילחץ רק בכניסה לנרתיק.

הנאשם החל לגעת במקומות שונים בנרתיקה של י.ג. והחל ללחוץ לה על הדגדגן.

י.ג., אשר לא הרגישה בנוח עם מעשיו של הנאשם, אמרה לו שמעשיו כואבים לה וביקשה כי יחדל ממעשיו, אך הנאשם המשיך במעשיו באומרו לה "תירגעי, תפתחי לי",  "קבלי אותי ותני לי". בהמשך, החדיר הנאשם את אצבעותיו אל תוך נרתיקה של המתלוננת, והחל ללחוץ בחלקו הפנימי של הנרתיק, בכל צדדיו, למרות שהמתלוננת אמרה כי מעשיו כואבים לה. .

לאחר מכן נגע בבטנה של י.ג. וטען בפניה, כי הוא מזהה בעיה רפואית, שיתכן שתסתדר מעצמה, אולם יתכן והיא תזדקק לניתוח. הנאשם טפח על עכוזה של י.ג. ואמר "איזה טוסיק יפה" וטען ש"הטוסיק צריך להיות רגוע בשביל הצלחת הטיפול".

הנאשם ביקש מי.ג. לשבת על קצה המיטה כדי לראות, כטענתו, כיצד היא מסתדרת בישיבה. הנאשם פיסק את רגליה, התקרב אליה ונעמד בין רגליה, נצמד אל איבר מינה ואמר לה "תני לי להיכנס". י.ג. ניסתה לדחוף את הנאשם מעליה.

הנאשם סובב את ראשה של י.ג. בידיו והיא צרחה בשל הכאב שפעולתו הסבה לה. אז חיבק אותה הנאשם, ליטף את כתפיה וגבה, נשק בשערה והורה לה לשוב ולשכב על גבה.

בעודה שוכבת על גבה, החדיר הנאשם את אצבעותיו פעם נוספת אל תוך נרתיקה. כששאלה מדוע הוא מבצע בה בדיקה וגינאלית פעם נוספת, השיב שהוא עושה זאת במטרה לבדוק את הצלחת הטיפול. הנאשם החדיר את אצבעותיו אל תוך איבר מינה של המתלוננת, החל ללחוץ על דפנותיו הפנימיים, נגע באזור הדגדגן ואמר כי הוא מזהה הצלחה בטיפול.

בסיום הטיפול שילמה י.ג. לנאשם את דמי הטיפול ועזבה את המקום.

העבירות שיוחסו לנאשם הן:

אינוס שלא בהסכמה חופשית - עבירה לפי סעיף 345(א)(1) לחוק העונשין, תשל"ז-1977 (להלן : "החוק") (שתי עבירות).

אינוס בהסכמת אישה שהושגה במרמה לגבי מהות המעשה - עבירה לפי סעיף 345(א)(2) לחוק.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>